Brandportar

T-Center Sverige AB saluför Brandportar Sweden. Vi är specialister inom brandportlösningar och vi hjälper er att utforma en säker brandskyddad omgivning anpassad efter de brandkrav som finns i er industri.

Med godkända certifikat från RISE (Statens provningsanstalt) kan vi även erbjuda portar i skyddsklass 2 (RC3) och skyddsklass 3 (RC4) i en kombination med brandklass, som uppfyller SSF 1074 och SSF012. Vi har brandportar som är både manuella och motoriserade i olika utföranden som också kan användas för daglig drift.

Utbudet av brandklassade portar är mycket brett och vi erbjuder allt från EW 30-180 till EI 30-120. Med moderna system och högklassig automatik gör vi säkerheten smidig. Industrins verksamhet ska fungera optimalt samtidigt som det ska vara en säker arbetsmiljö.

Se den egna hemsidan Brandportar.se för att läsa mer om Sveriges bredaste sortiment av brandportar!

Sidogående Brandskjutport

Sidogående Brandskjutport EI60-EI120 SGS används ofta som avgränsing mellan lokaler, i P-hus eller i utrymmen med platsbrist ovanför porthålet eller låg takhöjd. Med Sveriges bredaste sortiment av sidogående brandskjutportar kan vi lösa det mesta. Denna modell är högkvalitativ och samtidigt en ekonomisk brandportslösning.

Vertikala Brandskjutport

Vertikal brandskjutport GGS EI30-EI120. Lämpar sig väl till bland annat brandcells indelning av produktionslinjer som transportband och conveyorsystem. En kostnadseffektiv lösning för utrymmen med begränsad sidoplats.

Brandklassade Takskjutport

Brandklassad Takskjutport OGS EI30-EI60 fungerar för daglig användning. Denna modell monteras ofta i fasad, i P-hus eller som en avdelning mellan två lokaler. Alla våra takskjutportar uppnår angiven brandklassning utan behov av ett sprinklersystem och är anpassningsbara i flera olika utföranden.

Brandjalusi

Brandjalusi RGS EI60–EI120, skapar trygghet och stabil drift. Modell i brandrullports- utförande som passar till brandsäkring av stora utrymmen, kommersiella byggnader, potentiellt brand- och explosionsfarliga atmosfärer, kontorsbyggnader och köpcentrum. Rulljalusiet är en smidig lösning och passar de flesta miljöer.

Brandjalusi (med skyddskåpa)

Brandjalusi EW45-EW120 RGS-22 har samma uppsättning som brandjalusi EI30-EI120 men har även skyddskåpa runt lamellrullen. Vårt brandjalusi är av mycket hög kvalité och har en beprövad pålitlig funktion. Produkten passar bra i många miljöer från enkel till mer komplex industri. Ex. brandsäkring av stora utrymmen, kommersiella byggnader, potentiellt brand- och explosionsfarliga atmosfärer, kontorsbyggnader och köpcentrum.

Horisontellt Brandjalusi

Brandjalusi EI60-EI120 RGS-H är till för utrymmen med begränsad plats både på sidorna och ovanför porthålet. Jalusiporten rullar upp och lägger sig likt en takskjutport längs taket på detta vis kräver denna modell enbart ca 450mm i överhöjd. Lamellerna går att få isolerade och används ofta i lokaler eller utrymmen som behöver ljudisolering.

Brandklassad Vikport

Brandklassad vikport EI30 tål hård användning från dag till dag och är ett utmärkt val för till exempel brandstationer flygplatser eller andra industriella miljöer och byggnader. Tätningarna som är tillverkade av EPDM-gummi tål våra nordliga extrema förhållanden. Utöver brandklass går det att få vikporten i säkerhetsklass 1 och 2. Brandvikportarna går att få med portautomatik och kan tillverkas upp till 5m x5m i storlek.

Brandgardin (högre brandkrav)

Brandgardin EI30-EI120 är det perfekta valet till offentliga inomhusmiljöer med höga brandkrav på grund av sitt lilla platsbehov. Brandgardinen består av en slitstark vävnad som är specialbelagd med armerad glasfiberduk. Brandrökgardinen tätar med hjälp av svällmaterial som sväller flera gånger sin ursprungliga storlek när de utsätts för hög värme vilket utgör ett utmärkt skydd mot brandröken.

Brandgardin (lägre brandkrav)

Brandgardin EW30-EW120 är ett prisvärt alternativ till offentliga miljöer där branskyddskravet är lite lägre. Denna modell har en kompakt och lätt konstruktion.

Fler produkter