Reperation & service av industriportar och lasthus

Reparationer

T-center utför både större och mindre reparationer. Genom vårt stora kontaktnät av leverantörer kan vi åtgärda fel på alla portar och lasthus, oavsett modell och märke. Våra tekniker utgår från Helsingborg och jobbar främst med kunder i nordvästra Skåne. Behöver ni repararera en port men är belägna utanför Skåne hjälper vi er att komma i kontakt med någon av våra sammarbetspartners nära er.

Vi kan även hjälpa er att få tag på reservdelar till populära märken inom industriportbranschen. Vi har reservdelar till Braselmann metallrullportar, Wisinowski takskjutportar, Condoor takskjutportar, GFA styrkort & motorer, MFZ styrkort & motorer och många fler.

Service & serviceavtal

Ta hand om det du har och det håller längre!

Genom årlig service ökar livslängden på portarna och lasthusen. Det kan kosta onödiga pengar att ha en port med fel eller problem och det många glömmer är att det dessutom kan vara en säkerhetsrisk. Med våra teknikers kompetens kan vi se över din port för att även förebygga framtida problem.

Teckna ett Serviceavtal på dina enheter. Vi sköter underhåll och service, försäkrar och förebygger dina portar och lasthus för att förhindra skador. Detta skapar ett förmånligt användande för dig.

Visste du att personer med serviceavtal har förmånstur när det gäller efterservice och reparation?

Kontakta oss för offert och rådgivning